Видеокарта PCI-E Sapphire Pulse OC Radeon RX570 (4GB GDDR5 256bit DVI 2хHDMI 2хDP)

Review 
8 900,00 ₽

Характеристики

Состояние
Б/У
VGA шина
PCI-E

No customer reviews for the moment.

Write your review

Видеокарта PCI-E Sapphire Pulse OC Radeon RX570 (4GB GDDR5 256bit DVI 2хHDMI 2хDP)

Write your review